Francis de Best

Francis de Best

Francis vertelt:


‘Ik werk bij Bastiaan Accountants als salarisadministrateur. Dat betekent dat ik de salarisadministratie voor de klanten van Bastiaan Accountants verzorg. Salarisstroken, aangiften, loonheffingen; ik zorg dat alles op tijd geregeld is.

Daarnaast vervul ik ook de functie van HR-adviseur. Ik houd me bezig met het opstellen van arbeidscontracten, vaststellingsovereenkomsten, alle arbeidsvoorwaarden voor de werknemer.

Er zit veel afwisseling in mijn werk, dat vind ik prettig. Het mooie aan mijn werk vind ik om klanten naar tevredenheid te kunnen bedienen. Ik word blij van de reactie van de klant als mijn werk positief ontvangen wordt.

Het fijne aan werken bij Bastiaan accountants vind ik de ongedwongen en informele sfeer. We zijn in totaal met 12 medewerkers, een kleine groep. Het is hier allesbehalve hiërarchisch. Het is laagdrempelig en je kunt hier helemaal jezelf zijn. 

Bastiaan Accountants heeft een no-nonsense motto: doe maar gewoon. We zijn ook altijd erg betrokken bij de klant. Is er bijvoorbeeld een kindje geboren, dan sturen we een kaartje. Ik denk dat dat persoonlijke ons onderscheidt van andere kantoren. 

Waarom ik je zou aanraden om hier te komen werken? We zijn een leuk, jong team. Ik kan mijn eigen ding doen hier. Ik werk zelfstandig en als ik iets nieuws wil, is daar altijd ruimte voor. Het is hier gewoon leuk om te werken!’ 

Ook werken bij Bastiaan Accountants? 

Bekijk onze openstaande vacatures!