Salarisadministratie Groningen

  • Home
  • Salarisadministratie Groningen

Voor betrouwbare en deskundige salarisadministratie in Groningen bent u bij Bastiaan Accountants op de juiste plek. Wij hebben jarenlange ervaring met salarisadministratie voor zowel kleine als (middel)grote ondernemingen. Neem gerust contact met ons op.

Deskundige salarisadministratie 

Salarisadministratie (ook wel loonadministratie genoemd) moet tot in de puntjes geregeld worden. De salarisadministratie van uw bedrijf uit Groningen kunt u volledig laten verwerken door Bastiaan Accountants. Hierbij ontvangt u maandelijks de loonstroken en de aangifte loonheffing. Daarnaast geven wij ook de gegevens door aan het pensioenfonds.

contact opnemen

Salarisadministratie in Groningen (op locatie)

Wanneer wij uw salarisadministratie uit handen nemen proberen wij zo efficiënt mogelijk te werken. Daarom kunt u ervoor kiezen dat wij bij u op locatie (in omgeving Groningen) komen om de salarisadministratie te verwerken. Uiteraard kan dit ook bij ons op kantoor. Wij zijn gevestigd in Groningen. Wij bieden elke klant een handige online omgeving waarin we online kunnen samenwerken.

Meer dan salarisadministratie

Naast het feit dat wij uw salarisadministratie uit handen kunnen nemen kunnen wij ook helpen met:

  • Het opstellen van arbeidscontracten
  • Verzuimbeleid
  • Werkkostenregeling
  • Ontslagaanvragen

Benieuwd of wij iets voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is altijd mogelijk.

Contact salarisadministratie Groningen 

Salarisadministratie uitbesteden in de omgeving van Groningen en benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.