Online samenwerken

Werk moeiteloos samen met Bastiaan Accountants

Door de online boekhouding kunnen wij u optimaal ondersteunen bij het voeren van een financiële administratie. U heeft altijd inzicht in uw eigen administratie en factureren gaat gemakkelijk en snel.

Inzicht met het financieel dashboard 

Het financieel dashboard geeft u eenvoudig en snel inzicht in de financiële positie van uw bedrijf. Wij kijken met u mee en voorzien u van advies.

Onbeperkt online factureren

U kan zelf onbeperkt online facturen versturen via uw telefoon, tablet, laptop of computer. U ziet gelijk hoeveel geld er in het laatje komt en de facturen zijn direct digitaal.

Digitale bonnetjes en inkoopfacturen

Het digitaliseren van inkoopfacturen en bonnetjes is met het online samenwerken zo gemakkelijk dat u dit eenvoudig zelf kan doen. Hierdoor is uw administratie altijd actueel.

Optimaal samenwerken met uw accountant!

De administratie is altijd en overal online te benaderen, zolang u maar beschikt over een internetverbinding. De boekhouding is snel en gemakkelijk op orde. In simpele stappen raakt u vertrouwd met boekhouden en factureren. U kunt hierdoor direct aan de slag en u heeft snel en eenvoudig grip op uw financiën. Het is ook mogelijk de gehele administratie aan ons uit te besteden. Wilt u voortaan online samenwerken? Voor een kennismakingsgesprek kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen (050-5492350 ).

Wij werken onder andere met de volgende pakketten: