Jaarrekening laten opstellen

  • Home
  • Jaarrekening laten opstellen

Jaarrekening laten opstellen door Bastiaan Accountants

Jaarrekening laten opstellen door Bastiaan Accountants? Als ondernemer bent u in de meeste gevallen verplicht om ieder jaar een jaarrekening van het afgelopen jaar in te dienen bij de Kamer van Koophandel. Een jaarrekening is een financieel verslag van dat jaar en laat precies zien hoe u ervoor staat. Het bestaat onder andere uit de volgende onderdelen: de balans, de winst- en verliesrekening en de toelichting. Laat uw jaarrekening met vertrouwen opstellen door Bastiaan Accountants.

Maak een afspraak met een accountant

De jaarrekening als vertrekpunt 

Wij stellen uw fiscale en commerciële jaarrekening samen op een nauwkeurige en deskundige manier. We gaan zo efficiënt mogelijk te werk, zodat u precies weet waar uw onderneming economisch gezien staat. We zien het laten opstellen van een jaarrekening namelijk als een vertrekpunt.

Met de jaarrekening als basis kijken we samen met u waar er nog mogelijkheden en kansen liggen voor uw onderneming. Met de begeleiding van Bastiaan Accountants weet u zeker dat uw onderneming financieel helemaal klaar is voor de toekomst. Onze specialisten voorzien u namelijk altijd van een passend bedrijfsadvies.

Neem contact met ons op

Onze garanties als accountantskantoor 

Iedere jaarrekening is voorzien van een samenstellingsverklaring. Deze is afkomstig van de accountant die de jaarrekening voor u heeft opgesteld. Hiermee stellen we vast dat deze op een zorgvuldige en vakbekwame wijze is samengesteld. Naast het feit dat iedere jaarrekening voldoet aan onze eigen strenge eisen is deze altijd in overeenstemming met:

  • De beroepsvoorschriften van de NBA
  • De geldende wet- en regelgeving

Iedere jaarrekening die door ons is opgesteld kan daarom worden gebruikt voor de volgende doeleinden: de Kamer van Koophandel, de bank en de Belastingdienst.

Laat ons uw jaarrekening opstellen

Wij nemen als administratiekantoor uit Groningen, ondernemers graag de financiële administratie uit handen. Wilt u weten wat wij, naast het opstellen van een jaarrekening, nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan plannen we samen een kennismakingsmakingsgesprek in. Wij zijn te bereiken via 050-5492350.