Administratiekantoor Groningen

  • Home
  • Administratiekantoor Groningen

Wij zijn uw administratiekantoor in Groningen

Als administratiekantoor in de regio Groningen verzorgen we uw administratie waar u dat wilt; op ons eigen kantoor of bij u op uw locatie. Wij vinden namelijk dat het accuraat onderhouden van de administratie hoort bij goed ondernemerschap. Daarnaast geeft het u meer inzicht in het functioneren van uw organisatie én kunt u daardoor adequater handelen. Laat uw administratie verzorgen door de accountants van hét administratiekantoor in Groningen: Bastiaan Accountants.

Neem hier contact op

Als administratiekantoor werken we vóór u 

Bastiaan Accountants is een ervaren administratiekantoor in Groningen. Bij ons werken gepassioneerde specialisten die allemaal jarenlange ervaring hebben met het optimaliseren van de financiële administratie. Zij focussen zich op de cijfers, zodat uw organisatie zich kan focussen op het halen van de jaarlijkse doelen.

Daarbij kiest u zelf in welke mate wij u ondersteunen. Zo kunnen we uw administratie volledig verwerken, maar u kunt natuurlijk ook zelf (gedeeltelijk) uw administratie bijwerken. Dan werken we vanuit ons kantoor regelmatig online samen, zodat alle informatie actueel blijft. Wij kijken met u mee en voorzien u, waar nodig, van advies.

Plan een afspraak in

Altijd optimaal inzicht 

Het voeren van een correctie administratie is, zoals u weet, wettelijk verplicht. Alleen daarom al is het aan te raden om als ondernemer de keuze te maken voor ons administratiekantoor in de regio Groningen.

Maar daarnaast zijn er ook vele voordelen aan het bijhouden van een optimale administratie. Wij laten u zien hoe u, met behulp van de administratieve gegevens, goed kan reageren op marktontwikkelingen, het ideale investeringsmoment zelf kan bepalen en ook kan proberen om het rendement van uw organisatie te verbeteren.

Laat van u horen 

Als administratiekantoor zijn we volledig gericht op het inrichten van zo optimaal mogelijke administratie. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen via 050-5492350 of via het contactformulier. We bespreken alle details dan graag met u bij ons op kantoor in Groningen. Tot dan!