Accountantskantoor Groningen

  • Home
  • Accountantskantoor Groningen

Wij zijn een Accountantskantoor uit Groningen. Bij Bastiaan Accountants bent u van harte welkom voor alle werkzaamheden omtrent accountancy. Vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons op.

Direct contact opnemen

Onze accountancy diensten

Ons pakket accountancy diensten is breed. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

Voor vragen over onze dienstverlening of een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Groningen kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van ons contactformulier.

Optimaal samenwerken

Middels onze online boekhouding kunnen onze accountants u vanuit Groningen optimaal ondersteunen met uw financiële administratie. Met behulp van ons financiële dashboard heeft een duidelijk overzicht van de financiële positie van uw bedrijf. Daarnaast kunt u zelf onbeperkt online factureren sturen en kunt u uw inkoopfacturen en bonnen eenvoudig digitaliseren.

Over Bastiaan Accountants Groningen

Wij werken met een team van specialisten vanuit ons kantoor in Groningen. Wij zijn zelfstandig, vooruitstrevend en werken met een gezonde dosis Groningse nuchterheid. Wij verzorgen onze accountancy werkzaamheden snel, degelijk én betrouwbaar. Wij kunnen online met u samenwerken maar uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Groningen.

​Contact accountantskantoor Groningen

​Zoekt u een deskundig accountantskantoor in Groningen? Bel ons vrijblijvend voor een afspraak. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. ​