Accountancy Zorg

  • Home
  • Accountancy Zorg

Wanneer u werkzaam bent in de zorg heeft u veel belangrijkere dingen aan uw hoofd dan uw accountancy zaken regelen. Daarom nemen wij dit werk voor zorgmedewerkers en zorginstellingen graag uit handen.

Zorgeloze zorg-accountancy 

Accountancy in de zorg lijkt een overbodige luxe, maar de zorgsector is een sector waar iedereen in zijn leven mee te maken gaat krijgen. Dit betekent dat het een enorme “markt” is waar veel geregeld moet worden. Wij van Bastiaan accountants zijn gespecialiseerd in accountancy werkzaamheden gericht op de zorgbranche.

Bastiaan Accountants zorgt voor u 

Vanaf 1994 verzorgt Bastiaan Accountants de administratie voor allerlei MKB-bedrijven en particulieren. Dit doen wij dus al jarenlang, ook voor zorginstellingen. Met deze jarenlange ervaringen kunnen wij u de beste hulp leveren met uw accountancy zaken. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Groningen. Wij zijn dan ook hét accountantskantoor van Groningen.

Ons team staat voor u klaar 

Heeft u vragen of wil u een offerte ontvangen? Neem dan vooral contact met ons op en dan bespreken wij samen met u de mogelijkheden.

Neem contact met ons op