Accountancy MKB

  • Home
  • Accountancy MKB

Wij zijn het accountantskantoor voor het MKB. Sinds 1994 leveren wij van Bastiaan Accountants iedere dag accountancy, financiële planning en passend advies aan MKB-bedrijven.

Accountancy voor uw MKB-bedrijf

Wij werken online samen om accountancy zaken als de jaarrekening en de loonadministratie te regelen voor uw MKB-bedrijf. Wij bieden binnen de accountancy verschillende diensten aan. hieronder een aantal van onze diensten voor het MKB:

MKB-accountants van hoog niveau 

Wij zijn al jarenlang bezig om accountancy zaken van onze MKB klanten te regelen. Dit doen wij op allerlei verschillende niveaus zoals het verzorgen van de financiële administratie voor een internetbureau tot het verzorgen van begrotingen en van fiscale aangiften voor een zorginstelling.

U vraagt, wij regelen 

Bastiaan Accountants is als zelfstandig en vooruitstrevend accountantskantoor gericht op het zorgvuldig, proactief en deskundig begeleiden van ondernemers. Wij zetten onze expertise dan ook graag in voor uw MKB-bedrijf en voeren snel en zorgvuldig uw gehele boekhouding uit.

Wij staan voor u klaar 

Heeft u belang bij onze diensten of wilt u graag meer weten over de specifieke werkzaamheden die we leveren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Neem contact met ons op